aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

sâmbătă, 31 decembrie 2011

La multi ani 2012!

miercuri, 28 decembrie 2011

Miercurea fara cuvinte -elicopterul lui Mos Craciun

miercurea a inceput la Carmen

miercuri, 21 decembrie 2011

Miercurea fara cuvinte -provizii pentru iarna

miercurea a inceput la Carmen

duminică, 11 decembrie 2011

life in pictures- luminite




Anul acesta am ratat momentul aprinderii luminitelor in Bucuresti si ca sa compensez am fost la Sinaia sa surprind bucuria sarbatorilor :).
life in picture este initiativa lui Costin

marți, 6 decembrie 2011

Jos comunismul!!

Credeam ca am depasit acest moment dar se pare ca m-am inselat.
Si unde puteam sa retraiesc acest sentiment daca nu in sanul capitalismului: Carrefour.
Astazi mare promotie mare: rondele somon cu 25.99 ron (pentru necunoscatori acum vreo 2 saptamani pretul era 28 ron, saptamana trecuta era 36). Deci promotia lor nu e mare smecherie.
Cum ma aflam prin marele hipermarket am zis sa dau "lovitura". Intreb vanzatoare si imi spune ca dupa 10 apare minunea; si, pentru ca ma mananca limba, ii spun ca trebuiau sa precizeze ca sunt anumite ore pentru promotie. Imi continui plimbarea- am achizitionat clementine - chiar daca erau la mega oferta am gasit- wowwwww.
Ma intorc la peste si stau cuminte in fata raftului. Fericirea mi-a fost scurta, pentru ca a aparut si justitiarul- "coada la peste este acolo!!!"; i-am spus ca eu cand am ajuns nu era nici o coada si dna care vinde nu a pomenit de asa ceva. Cand a fost intrebata dna a avut de ales intre a tine cu tineretul cu gura mare care se luase deja de ea sau saracii pensionari care nu au ce manca. Deci e lesne de ghicit ce a ales. Am incercat sa ma opun si am avut urmatoarea discutie:
"saracul pensionar: oricum inaintea mea nu o sa luati!!! ce sunteti contra!! ce sunteti: basescu sau boc?
eu: si dvs cine sunteti?
saracul pensionar: eu ? eu sunt PSD-ul!!!!"
Ura ura traiasca comunismul!!!
Pe mine nu ma intereseaza politica, dar chestia asta m-a terminat.
La coada "saracul pensionar", aducandu-si aminte de vremurile apuse , incepuse sa faca politie, vrand probabil sa stam drepti, cate 2, tinandu-ne de manuta!!!!
Punctul maxim l-am trait cand a venit o pensionara tot "saraca" si cu amintiri placute din trecut si a inceput sa se impinga in mine zicand:" ce se da? ce se da? se dau tigaile alea???"
Am simtit cum imi crapa capul.
In viata mea nu am trait nervi mai intensi.

Finalul este ca m-am ales cu ultimele 3 bucati de somon; urmatoarea transa urmand sa apara peste vreo ora. Ati intalnit bataie mai mare de joc?

PS dragii pensionari cumparau cam 2 kg, iar eu vroiam maxim 1kg!!!!!
PS2 nu vreau sa jignesc pe nimeni dar .... ziua de astazi mi-a lasat un gust foarte amar. Nu inteleg frumusetea cozilor!
Cred ca o perioada o sa fac o pauza de carrefour pentru ca nesimtirea lor mi se pare maxima.
Viata e grea!!!!