aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

vineri, 7 ianuarie 2011

Ultima oprire - Insula Capri




Primul gand care mi-a venit in minte cand am ajuns in port: oare am murit si am ajuns in rai?
Calatoria cu vaporul nu a fost foarte placuta- cand intra soarele in nori dardaiam de frig, plus ca am avut- un pic -rau de mare. Cei din napoli nu sunt foarte bine organizati in port- nu prea intelegi de unde sa iei bilete. Noi am vrut dus-intors si a stabilit cel de acolo sa ne intoarce pe la ora 2 (plecare de pe insula)- adik sa avem la dispozitie doar vreo 3 ore de plimbare; din fericire am vazut din timp si am cerut intoarece la 5. Recomandarea este sa nu va luati bilete dus-intors, deoarece in Capri sunt mult mai bine organizati si sunt multe curse. Pentru 2 persoane dus-intors am platit in jur de 60 euro - sunt si curse mai ieftine, dar dureaza calatoria mai mult.
Din ce citisem ma asteptam la mega fite- dar majoritatea oamenilor au fost ok, magazinele la fel, la restaurante..- am vazut cateva care isi doreau doar musafiri smecheri. Mi-au placut taxiurile decapotabile :)

Cei care au bagaje, nu trebuie sa le care pana in centru (este mai sus decat portul) pentru ca exista funicularul- folosit si de cei care nu vor sa faca un pic de miscare.
Din Capri exista autobuz si pentru Anacapri- orasul mai mic de pe insula.

Ma uit la poze si oftez..... norocosi mai sunt italienii astia:)

Un comentariu:

  1. Daca ai trai intr-un asemenea loc, ar fi aproape imposibil sa mai apreciezi frumosul. Fericiti noi ce traim preintre betoane, cand mirosim un colt de mare parca il gadilam pe Dumnezeu la talpi.
    Tare frumoasa plimbarea, bravo!

    RăspundețiȘtergere