aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

joi, 28 ianuarie 2010

Schimbari?


In fiecare firma sunt urcusuri si coborasuri, momente de plina glorie si momente de respiro pentru angajati.
De cand cu criza majoritatea companiilor au cunoscut senzatiile pe care le traiesti intr-un roller coaster. Dar in ciuda a ce se spune "e crizaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai avem bani", situatia nu este chiar atat de neagra, ci mai mult un gri deschis. In cele mai multe firme treaba merge, nu in fiecare luna la parametri maximi, dar la sfarsitul anului balanta e pozitiva (mai ales ca s-au eliminat cresterile de salariu si alte investitii care nu pareau urgente sau necesare).
Si in firma X dupa un coboras (nu foarte abrupt) a venit perioada de boom si cei care se mai aflau inca pe campul de lupta au trebuit sa faca munca a inca ..... oameni. Incetul cu incetul lucrurile au inceput sa se miste ca in perioadele bune, deci se mergea sper bine, cu toate ca in anumite zone nu mai aparusera persoane noi. In acest context mirific s-a descis sa se faca o shimbare: sa se mai aduca un sef .
Marea intrebare este: DE CE?
De ce sa faci schimbari bruste cand lucrurile merg spre bine?
De ce sa mai aduci un sef daca nu s-au mai marit salariile de 2 ani?
De ce trebuie sa-i controlezi suplimentar pe amaratii care oricum muncesc cat pt 3?
De ce mai trebuie inca un sef??????????????

P.S. Il asteptam pe omul care va facea greseala. Acea greseala!

Un comentariu:

  1. Succes! Schimbarile si perioadele de tranzitie sunt cele mai dificile. Uita-te la Romania, de 20 si mai bine de ani se straduie sa inghita schimbarea si sa scape de tranzitie.

    RăspundețiȘtergere