aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

vineri, 23 aprilie 2010

Vi...... ? Do you know who the fu__ is N__?

As fi vrut sa scriu VICTORIEEEEEEEEEEEEE, dar am realizat ca mai am un drum lung de parcurs, asa ca am preferat un inceput timid.
Cum fiecare are cate o fixatie, de ceva timp a mea este STATUL.
Astazi vizita 2 la Cartea Funciara. (la prima vizita am invatat ca cererea de aici nu poate sa o depuna oricine, ci se depune in nume propriu- adica tot oricine poate sa o depuna, dar pentru o mica nuanta am cautat 1 ora prin ploaie un xerox).
M-am trezit frumos de dimineata si am incercat sa nu ma gandesc la lucruri urate (exp: sa vezi ca sigur gasesc scuze dnele coaf.., pardon functionare sa nu-mi elibereze "docomentu' ", sigur imi spun ca am scris ceva gresit si ma pun sa mai platesc o data taxa, parca vad o coada infinita si o sa stau acolo pana la 12 samd).
Am luat din nou la picior centru si pas, pas m-am apropiat de locul cu pricina.(Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti vineri la 7am si sa pleci la plimbare prin centrul vechi? - raspuns: Sa lucrezi la stat si in timp ce te plimbi prin centrul vechi sa te gandesti: Oare cum pot sa mai ajut niste fraieri care lucreaza la privat si sunt rupti de oboseala de cat muncesc? Iiiiii cred ca o sa-i tot aman cu diverse documente ca sa mai faca si ei miscare dimineata:))))))))) )
Incepusem sa am emotii. Incredibil ce sentimente poate sa trezeasca STATUL in tine!
Am intrat in cladire (imi faceam diverse scenarii cum sa reactionez daca mi se spune ca nu se poate), m-a apropiat de tejgheaua cu ELIBERARI ACTE (am mai scanat inca o data toate afisele ca sa fiu sigura ca nu s-a schimbat nimic intre timp), am spus "Buna dimineata" (nu mi-a raspuns nimeni) si am intins chitanta cu care trebuia sa ma prezint. Dupa o privire ........una din doamnele deosebit de dragute care servesc acte la tejghea mi-a luat chitanta din mana, s-a plimbat un pic cu ea (cu chitanta), a inceput sa vorbesca la telefon, s-a dus mai in spate, dupa un perete (in afara razei mele vizuale), a revenit in fata, a tastat ceva la un calculator si a concluzionat: "ESTE IN LUCRU!" si fleasc cu chitanta inapoi pe tejghea. Pentru ca am auzit cam des textul asta in ultimul timp am indraznit sa intreb : " Si ce inseamna asta? Cand o sa fie gata?" Raspuns: "Duceti-va la dnul N..... la etajul 1" si a disparut. Am ramas ca magaru in ceata. Who the fu__ is N__? Unde e etajul 1 si cum ajung acolo? Primul impuls a fost sa-mi iau boceluta si sa plec, pentru ca am realizat, din nou, ca nu sunt demna sa vorbesc cu oamenii STATULUI.
Dar forta necuratului m-a oprit si m-a imboldit: "Du-te si vezi ce se intampla, cauta-l pe N......."
Hmmmm
Bun, hai sa vedem cum ajungem la etajul 1; si uite asa din vorba in vorba gardianului am ajuns la d-nul cu pricina. Surpriza: documentu' nu era la el, ci la un coleg (asta am aflat dupa ce mi-a adresat o multime de intrebari pe care nu le-am inteles asa ca i-am intins minunata chitanta) . Acum, daca tot incepusem sa bat pe la usi, nu ma puteam opri, deci am continut. Ce raspuns credeti ca am obtinut: "Documentu' este gata si e jos. Spuneti-le doamnelor sa caute mai atent!"
WOW
Deci din nou la tejghea- de data asta cu colega doamnei cu telefonu'. Am reprodus textul: "Am fost la dnul...............................................si mi-a spus ca documentul este aici!"
INCREDIBIL doamnelor si domnilor coala aia nenorocita cu o stampila pe ea era acolo.
Ma legitimez ca sa o pot primi, doamna imi da buletinul si foaia si imi spune sa scriu pe exemplaru' care ramane acolo: "Scrieti ." si a inceput sa vorbeasca cu o alta doamna.
Din nou Hmmmmmm Ce am mai scris eu in astfel de cazuri? "Am primit un exemplar" dupa care am semnat. Cred ca asta a vrut sa-mi spuna si tejgheaua, scuzati doamana, asa ca notez si dau sa plec. HOOOOOO nu asa repede . O aud pe dna spunnandu-mi: "Scrieti dsoara si seria de la buletin. De ce credeti ca v-am dat inapoi buletinu? Sa treceti si data 23.04. "(pentru ultima informatie am fost destul de bucuroasa, deoarece ca orice om care munceste la privat si se respecta nu stiu nicioadata ce zi e). Offff doamne greu e sa lucrezi cu oameni atat de destepti. Nici intr-o suta de ani nu as fi ghicit ca mi-a inapoiat buletinul ca sa trec seria CI pe foaie.
Dupa aproape 30 de minute grele (puteau fi 5 usoare) am plecat cu pretiosul doc.
Acum ramane sa vedem daca celor de la primarie o sa le placa de el.
Cred ca o sa dau cu niste aghiasma pe el poate o sa am mai mult noroc.
P.S. Daca poate cineva sa-i informeze si pe pustii care primesc documentele: Baietiiiiiiiiiiiiiiiii actele nu se elibereaza dupa ora 10 asa cum mi-ati spus voi!!!!!!!

La mai mare STAT!

2 comentarii:

  1. nuuuu...tu chiar trebuie sa scrii o odisee....ma tii cu sufletul la gura....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut! In ciuda faptului ca pe tine te chinuie, eu ma distrez copios citind textele tale. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere