aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

luni, 21 februarie 2011

Ce place...

Am zis sa abordez un subiect mai relaxant, asa ca pentru perioada asta in care bantuie gripa.
Despre haine - rochii in special- de departe preferata mea este Nissa. Sunt atat de bine croite si au niste modele..... Pana acum nu mi s-a intamplat sa vad un model despre care sa spun CAHHHH.
La pantofi e un pic mai greu. Nu am gasit o firma care sa ma fascineze. Am ramas placut impresionata de Comart- firma romaneasca. Modele sunt destul si dragute si preturile accesibile- o pereche de ghete la reducere era in jur de 100 ron( piele si interior si exterior). In materie de bocanci Stonecreek-ul mi se pare interesant, dar preturile sunt destul de mari.
Pentru geci sport cei de la killtec dau clasa, dar la fel problema sunt preturile.
Ce ar mai fi... Ciocolata calda- clar Starbucks.
Pentru haine si incaltaminte (blugi, bluze, rochiii, geci, pantofi, ghete, cizme) in general Mini Prixul ii bate pe toti - majoritatea sunt din materiale foarte bune, dar trebuie mare atentie la defecte.
Faduri- aici nu ma prea pricep, dar de la bourjois ce am incercat imi place.
Siteuri de inchiriat apartamente pentru vacanta- preferatul meu este Homelidays; de cate ori am avut nevoie am gasit cazare ok.
Ceaiuri- cei de la Fares conduc detasat- multe sortimente si ceaiuri aparent fara alte prostii.
Complex turistic- Vila Bran- preturi mici (daca rezervi din timp), foarte multe activitati pe care poti sa le faci (inot, fitness, tiroliana, tir cu arcul, pentaque, calarit.........), in fiecare zi au un program stabilit (deci nu ai cum sa te plictisesti), liniste, curatenie, foc de tabara cu vin fiert si muzica live.
Ceainarii- ceianaria Teatrului Act - ceaiul este bun , miroase foarte frumos si mai ales nu se fumeaza.
Uitasem: carti relaxante in limba engleza- Sophie Kinsella; acum citesc ultima carte a ei- Minishopaholic; oare cand o sa mai scoata ceva nou???

Un comentariu:

  1. La ciocolata calda (si adaug musai o cafea) subscriu la Starbucks, la fel si la ceaiurile Fares.
    Cu incaltamintea ma inteleg foarte greu, dar constat ca adun tot mai multe de la Bata de la sezonul de reduceri cand ajung si ei la preturi firesti. Bocanci am de la Decathlon, la fel si pantaloni si geaca de ski, adidasi de vara si minge de baseball. Deci, Decathlon :)
    La haine e greu de spus, chiar foarte greu, dar cred ca cel mai des pacatuiesc la Zara. E bine spus pacatuiesc.
    Imi place in ceainaria de la Carturesti, nu se fumeaza si poti sa citesti carti din librarie.
    In vacanta n-am mai fost de mult, de foarte mult, dar un pic de offroad si un cort raman in preferintele mele.

    RăspundețiȘtergere