aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

miercuri, 23 februarie 2011

Reactii



Am observat ca uneori niste reactii mai ciudate si care pot fi cu greu explicate. Nu stiu exact cine le dicteaza sau de ce apar.

Iata cateva cu care poate v-ati intalnit:
*dureri de stomac inexplicabile- undeva in subconstient se stie ca o sa urmeze ceva naspa si organismul a incercat sa se protejeze; daca ar fi fost un tren ar fi tras semnalul de alarma
*mersul la cumparaturi cu stomacul gol este o mare greseala; am incercat si am cumparat o gramada de prostii de care chiar nu aveam nevoie
*despre reduceri- exista undeva un dracusor care atunci cand vede un pret taiat si altul sub el sau o eticheta rosie incepe sa urle: cumpara, cumpara, cumpara. Dupa acest principiu am observat ca am cumparat lucruri pe care nu le-am folosit / imbracat/ incaltat niciodata
*o pofta nebuna de cearta ma anunta ca se apropie dna popescu; vreo 2 zile as fi in stare sa gasesc nod in papura si celui mai perfect dintre perfecti
*ai avut o zi prosta, te simti daramat si il vezi cum se lipeste de tine si incepe sa te linga pe mana. Oare cum isi da seama animalutul tau (fie ca e catel sau pisica) ca ai nevoie de o mangaiere?
*un simplu masaj poate sa anihileze si cele la crancene dureri- chiar daca nu se maseaza zona respectiva; oare chiar totul incepe de la stres?
*mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi imaginez o anumita situatie si uimitor chiar s-a intamplat- o prietena spune ca subconstientul incearca sa ne protejeze, avertizandu-ne din timp (pentru ca de obicei nu sunt situatii placute)
*oare dupa ce criterii catalogam oamenii- de ce in preajma unora ne simtim atat de relaxati si langa altii devenim arici?
*interactionam nonstop cu oameni cunoscuti sau necunoscuti si totusi cand trebuie sa tinem un discurs/prelegere in fata unui grup, cei mai multi dintre noi, avem trac.

6 comentarii:

  1. catelusul tau te simte...pentru ca el nu rationeaza percepe doar mesajul tau de ajutor si asa micut cum e el vine si face ce stie ca poate face bine...sa te bucure :)
    pentru fiecare reactie exista un stimul...ca sa o intelegem la el trebuie sa mergem...la stimul :)
    ce te-a facut sa cumperi pantofii pe care nu i-ai purtat niciodata?
    poate ca a fost colega ta care iese sa fumeze cel putin o data pe ora...iar tu nu ai motiv de pauza pentru ca...nu fumezi :)
    daca exemplul meu ar fi real cred ca ai avea un dulap plin cu pantofi...noroc ca e doar...fictiune :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pandhora: nu degeaba se spune ca la tigara afli cele mai misto barfe; daca ieseam poate aflam ca ea are dulapul plin de pantofi :))
    E foarte bine sa stii ca cineva te alinta neconditionat; pe el il alitau margaretele in poza

    RăspundețiȘtergere
  3. ce catelus simpatic! cat despre probeleme despre fiinte, intr-adevar, creierul si senzatiile omenesti sunt prea complexe pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca percepem mult mai multa informatie decat putem (deocamdata) sa prelucram. Asa ca stim si nu stim cumva sa ne jucam cu energiile.
    p.s. Si mie imi plac margaretele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. anilei: nu degeaba am zis despre creier ca e un mare parsiv

    RăspundețiȘtergere
  6. ofz: creierul nostru e ca un burete; oricum folosim destul de putin din capacitatea lui asa ca ar trebui sa-l muncim mai mult

    RăspundețiȘtergere