aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

miercuri, 18 mai 2011

Despre genti






Cam ce caram in genti?Intrebarea nu este doar pentru doamne, ci si pentru domni.
Am observat, cel putin la femei, ca gentile sunt din ce in ce mai mari si totusi mai neincapatoare :)
Barbatii le prefera pe cele mai practice si petru ei e un mister de ce gentile noastre cantaresc kg bune. Ei de fapt nu stiu ca intentionat le umplem ca sa avem tot timpul o arma cu noi :)
Cred ca in geanta unei femei gasesti tot ce iti trebuie sa supravietuiesti cateva zile. Am dat un search prin geanta mea si am gasit: portofelul (el e cel mai important, nu trebuie uitat acasa si daca se poate sa aiba buzunarelul lui- de unde sa fie usor vizibil cand deschid geanta- ca sa nu ma treaca transpiratiile daca nu-l gasesc), rujuri- in medie vreo 3, chiar daca nu folosesc decat unul, portofelul cu medicamente (am grija sa refac stocul mereu, pentru ca nu se stie nicodata), carti de vizita, cel putin un fard sau o pudra, sacosa (ca orice gospodina care se respecta:) ), diverse bilete cu notite, bonuri de la cumparaturi vechi, ochelari, pix, o pereche de sosete (ramasa de cand ploua), lipiciosi, abonament/bilete pentru transport si domnul telefon :). Cam multe :); umbreala a ramas acasa , pentru ca sunt sanse mici de ploaie.
Am prezentat 2 modele pentru doamne si 1 pentru domni :)

14 comentarii:

  1. Deci lista din memorie, la mine nu functioneaza vorba aia 'ca pe propriile buzunare' : portofel, telefon, carte, medicamente (doar am avut biroul in comuna voluntari, camp deschis, 20 minute pe jos pana la civilizatie), abonament, cartela de acces, hartiute, amintiri (pietre, ghinda, scoici), agrafe, pix, bat de memorie, o pila (mi-au rupt o unghie in acea comuna, neplacuta situatie pt locatie), chei, servetele dupa preferinte. Daca voi credeti ca m-as putea lipsi de ceva..

    RăspundețiȘtergere
  2. cam tot atatea contine si poseta mea, alaturi de doua facturi una platita de dimineata, una pentru cand ies de la munca, unghiera si pila,plasturi, 2seturi de chei...cam atat ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. ofz: uitasem de servetele; nu cred ca poti renunta la ceva :) (eu gasesc pila la colege:) )

    RăspundețiȘtergere
  4. aA: la mine plasturii stau la medicamante- am 2 tipuri: incolori si maronii; de obicei facturile le platesc pe net

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca imi prind nasul pe aici ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. nicu: :) poti sa ne spui ce cari tu in geanta/rucsac

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Inseamna ca nu vreti sa stiti ce zace in geanta mea si culmea, mereu gasesc ce imi trebuie. Sotul meu isi prinde nasul daca intra in ea si mereu ma intreaba ucm se face ca eu doar bag mana fara sa ma uit si scot instant ce am nevoie.
    Sa vedem ce am: pix, biletele, chitante vechi, servetele uscate, umede, rujuri (am de fapt un port-fard plin), un pieptene mic, un parfumel mic, medicamente, telefoane, cablu de telefon ca sa-l pot incarca, memory stick, ochelari soare, ochelari vedere, guma de mestecat, bombonele si... portofelul, care contine pe langa bani si carti de vizita, carduri de reduceri fara numar si biletele vechi de cumparaturi. A da, si o crema de maini si o pila... Cred ca gata! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina: parfumelu' pentru geanta mi s-a teminat saptamana trecuta si nu am apucat sa iau altu; acum mi-am adus aminte de memory stick- l-am uitat intr-o alta geanta (uf bine ca nu am avut nevoie de el :); sigur nu ai uitat ceva; cu ajutorul vostru eu imi mai aduc aminte de cate ceva

    RăspundețiȘtergere
  9. @Sophie

    De obicei instrumente pt PC CD si DVD cu windows, Stick-uri etc. in cazul in care plec sa reformatez pc-ul cuiva sau alte reparatii in rest nu prea port gentuta:))

    RăspundețiȘtergere
  10. nicu: pe langa portofel, chei, .... :); oricum si a ta e grea

    RăspundețiȘtergere
  11. eu zic ca ati tras cu ochiul in genata mea...:))

    RăspundețiȘtergere
  12. pandhora: eu zic ca suntem gemene si de aceea avem toate gentile identice :)

    RăspundețiȘtergere
  13. catalin: sunt cei mai fericiti :) sau nu....

    RăspundețiȘtergere