aerrrrr si apa

aerrrrr si apa

luni, 10 mai 2010

Incredibil

Cine a inventat proverbul: " Ce e de stat... sta" ? Destept om; daca il cunoasteti sa-i spuneti ca e idolul meu.
EEE incredibilul s-a produs: am reusit sa depun dosarul pentru certificat de urbanism.
Saptamana trecuta am facut un mic maraton de dimineata si am ajuns , din nou, la frumoasa primarie.
M-a intampinat acelasi sictir (de data asta nu m-am mai oprit la registratura, deoarece stiam exact biroul care imi provoaca durere). Am luat pozitia de drepti in fata biroului (aveam o persoana inainte). Oare de ce functionarii nu te poftesc sa iei loc? In toate institutiile in care am pasit in ultimul timp nimeni nu m-a poftit... sa iau loc. Cred ca inca nu s-au prins ca ii privesti de sus daca stai in picioare.
Dupa cateva momente de asteptare a venit si marele moment- am aratat cu o usoara spaima dosarul. In 2 secunde m-a izbit- "Trebuie sa completati alta cerere, deoarece aceasta este veche" ( va dati seama de cand ma plimb cu dosaru daca s-a invechit si cererea). Am constatat ca noua cerere era identica cu cea veche -din punctul de vedere al informatiilor care trebuiau completate, numai ca era formatata un pic altfel -sa se vada ca functionarul muncesti si are si imaginatie.
Al 2-lea soc a fost ca nu a mai gasit nimic de comentat la continutul dosarului, dar m-a avetizat ca raspunsul ar putea sa fie negativ (adik fraiere care ai facut 100 de drumuri ramai tu in cocioaba ta) si ca e posibil sa avem nevoie de PUZ, MUZ sau TUZ- moment in care dna a facut ochii mari si m-a intrebat: "Stiti ce e acela?"
Am facut si eu ochii mari si am raspuns: " Nu, pt ca nu sunt arhitect!"
Nu inteleg de ce ar trebui sa stiu eu toti indicatorii/coeficientii lor (sau cum s-or numii). Probabil se gandesc ca lesini cand afli cate stiu dansele.
Deci am spus STOP si am zis stati sa vedem ce ne spune dnul arhitect. El a zis ca sunt nebune si ca vor sa ma frece si mai mult (discutia a fost putin mai colorata, pentru ca dnele din primarii sunt cele mai bune prietene ale lui).
Important e ca am obtinut "OK" pe dosar si ma pregateam sa ma duc la registratura, dar doamna aceea dulce, draguta si plina de intentii bune mi-a spus: "Stiti o sa fie fffffff mult de umblat si de asteptat..."
Off cate bunatate sa ma avetizeze ea asa.
Nu stiu exact ce trebuia sa raspund (prietenii mi-au dat diverse variante printre care si ca ar fi trebuit sa-i spui "ce putem face ca sa mearga mai repede?"), dar eu i-am spus ca nu ma sperie nimic la cat am asteptat si umblat pana acum fara sa obtin nimic.
La registratura am vazut cea mai mare viteza de tastat de pana acum- 1 tasta apasata/minut (nu e incredibil!?)
Am de asteptat 1 luna
Dupa o luna poate se prelungeste, poate imi spune ca nu se poate, poate.....................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu